Quatre obres representen la ciutat a la mostra d'arquitectura vallesana


  • Comparteix:

La casa prefabricada de NOEM està exposada al campus local d'Esade / Font: Abc.es

La casa prefabricada de NOEM està exposada al campus local d'Esade / Font: Abc.es

L'edifici Creapolis del campus d'Esade, la casa transportable NOEM, una vivenda unifamiliar del Turó de Can Mates i un edifici d'oficines són les quatres aportacions de la nostra ciutat a la 6a Mostra d'Arquitectura del Vallès. L'acte de presentació de les 27 obres seleccionades i guardonades per la delegació vallesana del Col·legi Oficial d'Arquitectura de Catalunya (COAC) es farà a la sala santcugatenca El Siglo aquest dimecres a dos quarts de nou del vespre.

Aquesta mostra és un recull d'obres d'edificació, de restauració, rehabilitació i reforma; d'espais exteriors, urbanisme i obra civil; d'interiorisme i obra efímera; i de planejament realitzades entre el 2009 i 2010 al Vallès Oriental i Occidental.

Les obres seleccionades s'han classificat per a la mostra d'entre un total de 188 presentades, que es troben repartides en 45 municipis vallesans. Han passat el tall 27 obres de 14 poblacions. Lideren aquest rànquing Terrassa amb cinc obres finalistes i Sabadell i Sant Cugat, amb quatre. Ciutats adjacents al nostre municipi com Cerdanyola i Rubí compten amb dues i una obres finalistes, respestivament.

L'acte comptarà amb la presència del regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.