La Lira i la Coral l'Harmonia de Valldoreix canten per un acte solidari d'AVAN


  • Comparteix:

El concert anirà a càrrec de La Lira i la Coral L'Harmonia de Valldoreix

El concert anirà a càrrec de La Lira i la Coral L'Harmonia de Valldoreix

L'Associació Vallès Amics per la Neurologia (AVAN), amb seu a Sant Cugat, ha organitzat per aquest dissabte un concert solidari a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels a càrrec de la Coral l'Harmonia de Valldoreix i la Societat Coral La Lira. L'acte, gratuït i obert a tothom, s'emmarca en el Dia Mundial de l'Ictus, que se celebra dilluns vinent.

A banda del concert, AVAN també ha organitzat la xerrada 'Per una salut positiva: eduquem les emocions', que tindrà lloc dimarts vinent a les set de la tarda a la Casa de Cultura a càrrec de la psicòloga de l'associació Armanda López. La directora d'AVAN, Laura Perea, ha explicat a Cugat.cat que els actes tenen per objectiu sensibilitzar sobre l'Ictus i la importància de seguir una vida saludable com a mètode de prevenció de la malaltia.

Laura Perea

La societat comença a entendre què és l'Ictus. Però cal fer més feina en l'aspecte de la prevenció. L'Ictus es pot prevenir.


Un centenar de persones passen cada setmana per la delegació d'AVAN a Sant Cugat per seguir alguns dels programes que ofereix: des de suport psicològic fins a treballar la memòria o fer exercicis per treballar la mobiltiat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.