El paper dels ciutadans a Europa, a debat a la Unipau


  • Comparteix:

José Manuel Pérez-Tornero / Font: Vebidoo.de

José Manuel Pérez-Tornero / Font: Vebidoo.de

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) organitza aquest divendres un debat sobre el paper dels ciutadans a Europa. La jornada, que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les vuit del vespre, s'emmarca en les Nits Temàtiques que organitza l'entitat sota el títol 'Europa, quina Europa?'. Les sessions d'aquesta temporada s'estructuraran en base a un únic tema de debat: 'L'Europa que volem'.

El debat, que anirà presentat pel catedràtic de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) José Manuel Pérez-Tornero es basarà en la lectura d'H. M. Enszenberg, 'El gentil monstruo de Bruselas'. El llibre és una crítica a l'Europa de Brussel·les i a una Unió Europea (UE) a la qual reconeix com un monstre burocràtic que viu d'esquena al ciutadà després d'haver traït totes les seves intencions fundacionals. L'activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.