Jornada de portes obertes contra el tabaquisme al Capio HGC


  • Comparteix:

El Capio HGC obre les seves portes per combatre el tabaquisme

El Capio HGC obre les seves portes per combatre el tabaquisme

La primera unitat especialitzada en tabaquisme de Catalunya, ubicada a Capio Hospital General de Catalunya (HGC), s'inaugura aquest dimarts amb una jornada de portes obertes al centre sanitari. A l'acte, l'hospital oferirà consultes sobre com deixar de fumar i els assistents podran sotmetre's a un test d'addicció i un examen d'edat pulmonar, entre d'altres proves.

Des de les onze del matí i fins a les dues de la tarda, el Capio HGC obre les seves portes als fumadors que vulguin deixar l'hàbit. Durant la jornada, el centre sanitari informarà els assistents sobre les conseqüències negatives del tabac i els proporcionarà diverses alternatives per abandonar l'hàbit. Els participants també podran sotmetre's a un examen d'edat pulmonar i a una simulació del rostre de l'addicte que mostrarà l'evolució de la cara si se segueix fumant.

La jornada se celebra en paral·lel a 60 hospitals d'arreu de l'Estat espanyol amb l'objectiu de difondre el tractament mèdic com l'alternativa d'èxit per deixar de fumar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.