El Comitè de Suport a la Vaga General organitza avui una cercavila informativa


Temes relacionats

El Comitè de Suport a la Vaga General crida a la vaga contra les retallades ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Cartell de la vaga general del 14-N

Cartell de la vaga general del 14-N

El Comitè de Suport a la Vaga General surt aquest dilluns pels carrers de la ciutat en una cercavila informativa per explicar als ciutadans els motius pels quals sumar-se a la vaga general d'aquest dimecres. L'organització també ha preparat actes el mateix dia de la vaga. La cercavila comença a les set de la tarda des de la plaça d'Octavià.

El Comitè de Suport a la Vaga General comença aquest dilluns els preparatius de cara a la vaga general. L'entitat ha preparat un seguit d'activitats a la ciutat per tal d'informar els santcugatencs dels motius per afegir-se a aquesta aturada general. L'acte principal d'aquest dilluns és una cercavila informativa que recorrerà els carrers de Sant Cugat i començarà a les set de la tarda a la plaça d'Octavià.

El portaveu del comitè, Albert Portillo, ho ha resumit explicant que és una mesura de lluita contra les retallades i les privatitzacions que apliquen el PP i CiU i que afecten la qualitat de vida de la població.

Albert Portillo

Els motius d'aquesta concentració és per cridar a la vaga general. Denunciem aquestes retallades que afecten la qualitat de vida de la població.


Aquest dimecres el Comitè de Suport a la Vaga General ha preparat un piquet informatiu a la plaça de Lluís Millet des de les set del matí i una concentració a la plaça de la Vila al punt del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.