L'Institut de la Infància organitza 'Econens', una jornada per a pares i fills


Temes relacionats

L'Institut de la Infància proposa una activitat d'educació emocional amb sushi (15/des/12)

Verónica Bronstein (Institut de la Infància): 'No n'hi ha prou amb l'educació de l'escola' (24/oct/12)

'Llibres i música a la fresca' és la nova proposta de l'Institut de la Infància (21/oct/12)


  • Comparteix:

Els nens podran crear vincles amb els seus pares / font: Consellcespedes.wordpress.com

Els nens podran crear vincles amb els seus pares / font: Consellcespedes.wordpress.com

L'Institut de la Infància organitza 'Econens', una activitat familiar per crear vincles entre pares i fills a través de quatre disciplines: el joc, la literatura, l'art i la música. La jornada inclourà tallers de reutilització d'objectes infantils, tallers de creativitat i expressió, espais de lectura i jocs de taula. La iniciativa tindrà lloc aquest diumenge d'onze del matí a dues de la tarda a la Casa de Cultura.

Les famílies que vulguin participar podran oferir els objectes que ja no utilitzin i altres famílies podran retirar els que estiguin interessats a reutilitzar. Els objectes a reutilitzar seran estris amb rodes com bicicletes, tricicles i patins, petit mobiliari de nadons, joguines, jocs de taula, llibres i roba. Els objectes que no s'aprofitin en finalitzar l'activitat es lliuraran a la fundació Uniendo Esperanzas per equipar una casa d'acollida per a nadons de 0 a 18 mesos al Senegal i per a una escola catalana.

Emmarcats en aquesta jornada es realitzaran també quatre tallers per conscienciar els més petits sobre la importància de reciclar. El primer serà el taller de creativitat, al qual es construirà una ciutat entre les famílies a la mida dels infants per crear i jugar. El segon serà el taller per construir instruments musicals amb materials de la natura i convertir els sorolls de la ciutat en música. També hi haurà un espai de literatura i jocs de taula per relaxar-se, aprendre més sobre el medi ambient i jugar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.