La Taula de l'Habitatge es posa en marxa per abordar el problema dels pisos buits


Temes relacionats

L'Ajuntament i les entitats fan pinya amb la Taula de l'Habitatge (29/gen/13)


  • Comparteix:

El problema dels desnonaments serà un dels principals temes a tractar / Font: Promusa.cat

El problema dels desnonaments serà un dels principals temes a tractar / Font: Promusa.cat

La Taula de l'Habitatge es constitueix aquest dimarts amb la intenció d'analitzar els reptes de la ciutat en aquest àmbit, a més d'explorar possibles solucions per als desnonaments. L'Ajuntament, Creu Roja, Càritas, el Síndic de Greuges, les entitats financeres i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) són les entitats que participaran en aquesta primera reunió. El nou òrgan també intentarà determinar quants pisos buits hi ha a la ciutat per donar-los un ús social.

Gràcies un conveni amb la Diputació de Barcelona, la Taula de l'Habitatge disposarà de dades facilitades per Sorea i altres empreses que ofereixen serveis a les llars per comptabilitzar quants pisos no tenen contractats aigua o electricitat i, per tant, es podrien aprofitar per a persones necessitades. L'objectiu de tot plegat és posar sobre la taula els problemes que genera aquesta qüestió a la ciutat, tal com explica el regidor d'Habitatge, Raül Grangé.

Raül Grangé

Parlarem amb totes les entitats per explorar possibles solucions i alternatives.


La primera reunió té lloc aquest dimarts i aplegarà, a més de l'Ajuntament, les diferents entitats santcugatenques implicades en la problemàtica de l'habitatge i els desnonaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.