El capítol català de la 'City Protocol Society' es presenta avui a Barcelona


Temes relacionats

Sant Cugat i Barcelona impulsaran l'economia a través de l''Smart City' ( 7/feb/13)

Sant Cugat amplia l'àmbit d'actuació 'intel·ligent' amb el 'City Protocol Society' (15/nov/12)


  • Comparteix:

Una de les sessions de treball que es van dur a terme a Barcelona / Font: Flickr de City Protocol

Una de les sessions de treball que es van dur a terme a Barcelona / Font: Flickr de City Protocol

El capítol català de la 'City Protocol Society' se celebra aquest dimarts a Barcelona. En aquest esdeveniment es presentarà l'estratègia catalana per a les Smart Cities i assistiran tots els municipis catalans que hagin iniciat una estratègia de ciutat intel·ligent, com el cas de Sant Cugat, o aquelles que s'hi vulguin sumar. L'acte té el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el Cercle Tecnològic de Catalunya i tindrà lloc a l'edifici RBA, al carrer de Roc Boronat 142 de Barcelona.

La 'City Protocol Society' es tracta d'una xarxa d'institucions i organitzacions globals que compta amb un estàndard amb el qual s'ordenaran una sèrie de serveis i es compartirà informació fent servir una mateixa plataforma. A més, permet mesurar el grau d'eficiència i qualitat en l'aplicació de les noves tecnologies al funcionament del servei que es presten a les ciutats d'arreu del món.

Amb el lema 'Construïm junts ciutats millors', la 'City Protocol Society' ha de servir per definir millor els projectes i les polítiques que fomentin el progrés de les ciutats i la qualitat de vida dels seus habitants a curt, mitjà i llarg termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.