Joan Puigdomènech
Busquem tenir una marca de qualitat a la ciutat. Oferim assesoria i cursos perquè aquesta voluntat també l'assumeixin els establiments.
L'Ajuntament va detectar que en alguns establiments, tot i acreditar la formació necessària, no s'actuava de manera adequada en la manipulació alimentària. La cap de Salut Pública de l'Ajuntament, Raquel González, ha explicat que d'aquesta manera es vol donar resposta a aquesta situació.
Raquel González
A banda dels cursos hem fet dues guies d'autocontrol perquè els establiments petits tinguin clars quin són els processos de control mínims.
Els restauradors han acollit amb satisfacció aquesta iniciativa i destaquen l'aportació de les guies que faciliten el dia a dia en el funcionament dels establiments. La responsable del RK Cafè i Dolce Vita, Dolores Tomás, ha destacat el valor que aporta.
Dolores Tomás
Gràcies a aquest curs hem pogut simplificar el nostre funcionament. Aquestes guies ens facilita la manera de treballar i podem millorar.
La intenció és continuar ampliant la formació en aquest camp amb noves sessions i publicacions que tractin aspectes més específics de la manipulació d'aliments. A més, aquesta iniciativa està prevista que s'ampliï a altres sectors del comerç local.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.