Última oportunitat per participar a la Marxa Infantil i Juvenil


Temes relacionats

La 55a edició de la Marxa infantil ja té 900 parelles inscrites (21/mar/13)

La Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat fa una crida per trobar voluntaris (12/mar/13)

Les inscripcions per a la Marxa Infantil i la Marxa Juvenil comencen avui ( 1/mar/13)

Calçat adequat i roba còmoda, indispensables per a la Marxa (28/feb/13)

La 55a Marxa Infantil arriba amb més seguretat i menys durada (19/feb/13)


  • Comparteix:

Edició anterior de la Marxa

Edició anterior de la Marxa

El termini per inscriure's a la Marxa Infantil i Juvenil finalitza aquest dimecres. L'organització preveu que el màxim de participació sigui de 1.250 parelles, el mateix número de marxaires que en l'edició anterior. Els nens i joves que vulguin formar-hi part poden apuntar-se al web Marxainfantil.cat.

Aquesta edició està marcada per novetats com la posada en marxa d'un nou sistema de xips i localització instantània i la supressió de la pausa per dinar.

Tot i l'escurçament horari, el CMSC recomana als participants que s'equipin amb un calçat adequat i roba còmoda i que portin l'esmorzar i l'aigua necessària. També aconsella disposar de crema protectora i una gorra per al sol o altres elements per protegir-se en cas de pluja. En l'àmbit esportiu, l'organització adverteix que s'ha de mantenir un ritme constant i adreçar-se als col·laboradors, voluntaris de la Creu Roja i Protecció Civil davant de qualsevol incidència. Finalment, es fa una crida al manteniment de l'entorn per on es farà la caminada.

Cugat.cat i la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) oferiran el minut a minut de la prova, a través d'un web especial i de les xarxes socials, a twitter l'etiqueta serà #55marxainfantil. El web també disposarà de les darreres informacions i publicarà les classificacions de la marxa. L'endemà de la prova, la Botiga de Cugat.cat, Cugat.cat/labotiga, posarà a la venda el vídeo amb les imatges d'aquesta 55a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.