L'EMD convoca els joves de Valldoreix per opinar sobre les seves necessitats


  • Comparteix:

Montse Turu és la presidenta de l'EMD.

Montse Turu és la presidenta de l'EMD.

El Consell de Joventut de l'EMD convoca els joves valldoreixencs el 10 de febrer per assentar les bases de la Comissió de Participació de Gent Jove. D'aquesta manera, l'entitat municipal ofereix, a la vegada, una plataforma on els nois exposin les mancances de Valldoreix i un nou espai de trobada: l'Hostal de les Entitats.

Després de crear el Consell d'Art i Patrimoni, l'EMD engega la Comissió de Participació de Gent Jove amb l'objectiu de tenir més eines per donar solució als problemes del jovent. El primer pas de l'EMD serà reconvertir l'antiga Escola de Música en un Hostal d'Entitats, que esdevindrà el punt de trobada d'aquests nois i noies. Ho explica el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà:

Josep Casadellà

Els oferim un espai perquè considerem que els joves són una entitat més


A més, l'Hostal d'Entitats, ubicat davant el Casal de Cultura, permetrà que els conjunts musicals comptin amb un espai on poder assajar les seves actuacions. Segons Josep Casadellà, s'està brindant als joves l'oportunitat de participar activament en el dia a dia de Valldoreix:

Josep Casadellà

És molt interessant que els joves es trobin i s'impliquin en la vida política


El Consell de Joventut de l'Entitat Municipal Descentralitzada se celebrarà el dia 10 de febrer a les 6 de la tarda al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.