El Taller Jeroni de Moragas celebra 40 anys amb una festa per a tota la ciutat


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la festa / Font: Jmoragas.org

Fragment del cartell de la festa / Font: Jmoragas.org

El Taller Jeroni de Moragas celebra els seus 40 anys d'activitats convidant els santcugatencs a una festa popular aquest dissabte a la plaça d'Octavià. Bastoners, Geganters i Diables seran els encarregats d'animar la jornada amb les seves actuacions, que es complementaran amb una lectura de poemes. La celebració l'engegaran els Geganters i s'allargarà fins a dos quarts de vuit del vespre, quan un correfoc posi el punt final a la festa.

El Taller Jeroni de Moragas vol celebrar la seva trajectòria lluitant per la integració de les persones amb discapacitat i ho vol fer amb una festa amb tots els seus usuaris i els veïns. A les cinc de la tarda començarà la festa amb l'aparició dels Gegants, que animaran l'ambient per donar pas a una lectura de poemes. L'actor de doblatge Jordi Brau, serà el responsable de posar veu i interpretarà poemes fets per persones amb discapacitat intel·lectual.

A les sis, la cultura popular tornarà a agafar el protagonisme amb l'actuació dels Bastoners. Quan acabi el ball de bastons, els assistents podran recuperar forces amb un berenar a base de xocolata. La recta final de la festa anirà a càrrec dels Diables, que a les set de la tarda oferiran una tabalada i mitja hora més tard començarà el correfoc infantil que posarà el punt i final als actes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.