Els Mossos detenen una santcugatenca per conducció temerària


  • Comparteix:

La dona va conduir 20 quilòmetres en ziga-zaga / Font: Trenscat.cat

La dona va conduir 20 quilòmetres en ziga-zaga / Font: Trenscat.cat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una santcugatenca per conduir un camió de forma temerària i sota els efectes de les drogues per l'autopista AP-7. La veïna va circular durant més de 20 quilòmetres fent ziga-zagues per la via i sense atendre les indicacions dels agents perquè aturés el vehicle. Fins i tot, va arribar a impactar amb les tanques de protecció laterals en diverses ocasions fins que va ser aturada pels Mossos d'Esquadra.

Segons han informat aquest diumenge els Mossos d'Esquadra, els fets van succeir el 24 d'abril quan un patrulla que estava fent un control de trànsit a l'autopista AP-7, al peatge de Sant Sadurní d'Anoia. Els agents van rebre un avís de diversos conductors que havien alertat de la conducció d'un camió per l'AP-7, a l'alçada de Gelida, que anava fent ziga-zagues i que, fins i tot, havia arribat a impactar amb les tanques de protecció lateral en diverses ocasions.

Els Mossos van localitzar el camió i van observar com la dona conduïa d'un costat a l'altre de l'autopista i envaïa els tres carrils de forma sobtada, posant en perill la vida dels altres conductors. Els agents li van demanar que s'aturés a través de senyals acústiques i lluminoses, però la conductora del vehicle va fer cas omís a les indicacions i va seguir circulant de forma temerària durant uns 20 quilòmetres, fins que els agents van poder aturar el camió amb més suport policial.

La conductora, de 26 anys, va quedar detinguda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.