Sant Cugat acull el Fòrum d'Escoles per a la Sostenibilitat


  • Comparteix:

Uns trentena d'escoles de la comarca es troben a Sant Cugat / Font: Escoles Bressol Municipals

Uns trentena d'escoles de la comarca es troben a Sant Cugat / Font: Escoles Bressol Municipals

El Teatre-Auditori acull aquest dimecres la primera sessió dels Fòrums de la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat que organitzen l'Ajuntament i la Generalitat. L'Avenç també acollirà part d'aquestes sessions territorials on alumnes i professors intercanvien experiències, propostes i idees sobre la sostenibilitat aplicada als centre educatius.

En total, la iniciativa compta amb la participació de 400 centres d'arreu de Catalunya que treballaran sota el lema 'La comunitat educativa com a transformadora del territori'. La trobada, que té lloc al Teatre-Auditori aquest dimecres, reunirà una trentena de centres del Vallès Occidental, entre ells, l'escola Turò de Can Mates i l'escola bressol la Mimosa.

Durant el matí tindran lloc els diferents grups de treball i la taula rodona on es tractaran diferents projectes que s'han posat en pràctica a diferents escoles del territori. Les sessions són una iniciativa de la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat i el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.