La candidatura de Pérez a rector de la UPC es presenta a l'ETSAV


Temes relacionats

El santcugatenc Juan Jesús Pérez presenta candidatura a rector de la UPC ( 8/oct/13)


  • Comparteix:

Juan Jesús Pérez / Font: Twitter

Juan Jesús Pérez / Font: Twitter

El santcugatenc Juan Jesús Pérez presenta aquest dimecres la seva candidatura al rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La delegació local del centre, l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), acollirà l'acte, que comença a la una del migdia.

Pérez lidera la candidatura anomenada 'La Via UPC', que aposta per reimpulsar la imatge de la universitat com a centre educatiu de referència a àmbit català i europeu. El candidat a rector ha manifestat a Cugat.cat que la UPC té la necessitat i l'obligació d'esdevenir un dels centres tecnològics importants del continent.

Juan Jesús Pérez

L'objectiu fonamental és retrobar la imatge de la UPC d'universitat innovadora en els àmbits, català, espanyol i europeu.


'La Via UPC' inclou dos santcugatencs més, el regidor de Polítiques Ambientals i Medi Ambient i professor de l'ETSAV, Joan Puigdomènech, i el professor d'enginyeria de Camins, Canals i Ports, Ignasi Casanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.