Seguretat reconeix un repunt en la crema de contenidors


Temes relacionats

Cremats nou contenidors en una matinada a la ciutat ( 9/nov/13)

Quatre contenidors cremen aquesta matinada a l'avinguda de l'Enllaç ( 2/nov/13)

Es cremen quatre contenidors al carrer d'Abat Guillem d'Avinyó (27/oct/13)


  • Comparteix:

Segons Carol, hi ha hagut un repunt de contenidors cremats en les últimes setmanes

Segons Carol, hi ha hagut un repunt de contenidors cremats en les últimes setmanes

El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha reconegut que hi ha hagut un repunt de la crema de contenidors en les darreres setmanes, però ha insistit que no es tracta d'un fet habitual. L'Ajuntament i la Policia Local sospiten que una bretolada és la responsable dels 9 contenidors cremats durant el darrer cap de setmana, tot i que no descarten que la causa dels incendis sigui una negligència.

La Policia Local i l'Ajuntament treballen amb dues línies en l'afer dels contenidors cremats durant el darrer cap de setmana, la de l'acte incívic i la de la negligència. En una entrevista a Cugat.cat, el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha explicat que el fet que els incendis es produïssin en llocs separats indica que es podria tractar d'una bretolada, però no descarta que els focs es produïssin per llençar cendra candent als contenidors.

Francesc Carol

És cert que en ser dos grups de contenidors per separat podem parlar d'acte vandàlic, però no descartem que el foc comencés per una negligència.


Davant l'augment de contenidors cremats en els últims dos mesos, el tinent d'alcalde de Seguretat s'ha reunit aquest dijous amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per tractar la qüestió. Els dos cossos policials treballen junts per muntar un dispositiu de prevenció d'aquests actes vandàlics. La suma d'esforços també va encaminada a conscienciar la ciutadania de la importància de no llençar cendra roent als contenidors.

El preu estàndar d'un contenidor és de 965 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.