Ramon Bruguera és el nou cap de colla dels Geganters de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Geganters amplien els seus vincles amb altres colles a les Fires de Girona ( 3/nov/13)

La cultura popular es llueix amb els seus millors balls en el seguici de Sant Pere (29/jun/13)

Ramon Bruguera és el nou president dels Geganters de Sant Cugat ( 2/des/12)


  • Comparteix:

Ramon Bruguera en una imatge d'arxiu

Ramon Bruguera en una imatge d'arxiu

El president dels Geganters, Ramon Bruguera, ha assumit el càrrec de cap de colla en l'assemblea que l'entitat va celebrar la setmana passada. Bruguera compaginarà els dos càrrecs a partir del 2014, un any en què l'entitat té previst presentar un nou gegantó i visitar municipis de Lleida i Tarragona.

L'assemblea anual ordinària dels Geganters ha aprovat el nomenament de Ramon Bruguera com a nou cap de colla. Arqueòleg de professió, Bruguera ocupa el càrrec de president de l'entitat des del desembre del 2012 i compaginarà aquesta posició amb la nova tasca.

Bruguera, que ja havia desenvolupat les tasques de cap de colla des del juliol, ocuparà els dos càrrecs en una temporada en què els Geganters preveuen presentar un nou gegantó durant la tardor. La nova figura, que farà uns dos metres d'alçada perquè pugui ser portada pels més joves de la colla, s'està construint al taller d'Adolf. En declaracions a Cugat.cat, Bruguera confia que la nova incorporació sigui una realitat abans que acabi el 2014.

Ramon Bruguera

La idea és presentar-lo aquest any. Ja tenim el cap i ara estem treballant en el cos.


L'assemblea també ha servit per establir un calendari de sortides per al 2014, durant el qual l'entitat visitarà principalment diversos municipis de l'entorn de Barcelona. La novetat són els viatges a les Borges Blanques, a la província de Lleida, i a Tivissa, a Tarragona. Aquestes excursions se sumen als tradicionals plats forts de Sant Medir i les actuacions de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.