Tret de sortida a les rebaixes amb bones expectatives per part dels comerciants


  • Comparteix:

Les rebaixes donen el tret de sortida aquest dimarts

Les rebaixes donen el tret de sortida aquest dimarts

Els presidents de les associacions de comerciants Sant Cugat Comerç i Centre Vila es mostren esperançats amb les rebaixes d'hivern, que comencen aquest dimarts. La campanya arriba després de les compres nadalenques, durant les quals les vendes han augmentat lleugerament.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha avançat a Cugat.cat que les estimacions diuen que les vendes han augmentat un 2% respecte a l'any anterior durant la campanya de Nadal. A banda, Pérez ha afirmat que alguns establiments han avançat els descomptes i que els santcugatencs han concentrat les vendes als darrers dies.

Maite Pérez

Sembla que ha anat una mica millor. Penso que avui dia tothom s'ha esperat a cobrar la nòmina per fer les compres.


De la seva banda, el secretari de l'associació de comerciants Centre Vila, Carles Palahí, ha assegurat que aquest no ha estat un any bo per als comerciants, però que s'ha experimentat una petita millora els darrers mesos. Pel que fa a les rebaixes, Palahí ha assegurat que hi ha estoc disponible, tot i que durant la campanya de Nadal s'han venut principalment els productes de menys preu.

Carles Palahí

El que s'ha venut més són els productes de menys preu. Hi ha material i qui vulgui aprofitar les rebaixes farà molt bé a apropar-se a les nostres botigues.


La campanya de rebaixes comença aquest dimarts i s'allargarà fins el 6 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.