L'associació Multicultural parlarà del dol de l'emigració en una conferència


  • Comparteix:

L'emigració comporta desconcerts i d'això tractarà la xerrada / Foto: ACN

L'emigració comporta desconcerts i d'això tractarà la xerrada / Foto: ACN

'Un món de varietats humanes amb el dol migratori' és el títol de la conferència que l'associació Multicultural Sant Cugat organitzarà dissabte de la setmana que ve a les onze del matí a la Casa de Cultura. L'objectiu de la xerrada, que oferirà la doctora en Metafísica Anji Carmelo, és donar a conèixer les causes de l'existència de les variades poblacions humanes i difondre la tolerància i el respecte cap a qualsevol ètnia.

Anji Carmelo tractarà el tema 'Un món de varietats humanes amb el dol migratori'. Carmelo ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa' que tota immigració comporta uns comiats i un desconcert importants.

Anji Carmelo

Tota immigració comporta una emigració. Comporta uns comiats importants i un desconcert perquè no saps el que t'està esperant.


D'altra banda, l'associació Multicultural Sant Cugat estarà present en la visita del president de l'Equador, Rafael Correa, que arribarà dimarts de la setmana vinent a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.