El Circ Raluy ja ha aixecat la carpa a Can Vernet


Temes relacionats

La nissaga Raluy porta a la ciutat el seu nou espectacle, 'Allegro' ( 4/abr/13)

La relació entre Sant Cugat i Circ Raluy fa un pas més (19/mar/13)

El Circ Raluy tornarà a Sant Cugat al març amb l'espectacle 'Allegro' ( 3/des/12)

El Circ Raluy arriba a l'equador de la seva estada a Sant Cugat ( 6/mar/12)

Les 'Generacions' del Circ Raluy captiven els espectadors santcugatencs ( 1/mar/12)


  • Comparteix:

Anterior estada del Raluy a Sant Cugat

Anterior estada del Raluy a Sant Cugat

El Circ Raluy ha instal·lat el seu campament al Parc de Can Vernet i aquest dijous a les sis de la tarda comencen, amb preus reduïts, les actuacions que s'allargaran fins al diumenge 4 de maig. Les entrades ja es poden adquirir a les taquilles del circ d'onze del matí a una del migdia i a la tarda a partir de les tres.

La caravana del Circ Raluy ja s'ha instal·lat a la ciutat i aquest dijous obrirà les portes de la carpa per oferir la primera actuació de l'estada que farà a Sant Cugat. Aquest primer dijous el preu de les entrades serà de sis euros per als seients de tribuna i 10 euros per a les localitats de platea. La resta de dies, el preu de les entrades serà a partir de 10 euros en funció de la ubicació del seient.

El primer cap de setmana la formació oferirà quatre funcions. Divendres a les sis de la tarda el Circ Raluy sortirà a pista i ho tornarà a fer dissabte i diumenge en dues funcions per dia. Dissabte, l'espectacle es podrà veure a les cinc i a dos quarts de vuit de la tarda i diumenge a les dotze del migdia i a les cinc de la tarda.

Dimarts vinent, es reprenen les actuacions amb una funció a les sis de la tarda, igual que dimecres. Dijous hi haurà doble sessió amb una actuació a un quart d'una del migdia i a les cinc de la tarda.

El primer cap de setmana de maig hi haurà les darreres quatre funcions amb els mateixos horaris que el cap de setmana anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.