El Club Arquers Sant Cugat espera arribar als 100 socis abans del 2016


  • Comparteix:

El Club Arquers Sant Cugat es presenta amb l'objectiu d'arribar al centenar de socis abans del 2016. El club, que s'ubica a les instal·lacions del Metropolitan Golf de Can Sant Joan, té una Escola de Tir i actualment una quinzena de socis.

El Club Arquers Sant Cugat es va fundar en el 2012, però fins el moment no s'ha pogut presentar en societat per manca d'instal·lacions. Després de l'acord amb el Metropolitan Golf de Can Sant Joan, el club santcugatenc obre les portes amb camp de tir de més d'una hectàrea i una capacitat per a uns 20 tiradors. El club tindrà una Escola de Tir dirigida per Raül Quiles i vol arribar a la xifra de 100 socis.

Es dóna la circumstància que per accedir-hi només es pot si es té recomanació d'un altre soci, tal com explica el seu president, Ramon Pujol.

Ramon Pujol

Així ens garantim que són gent recomanada per algun soci que coneix què és el tir amb arc. No volem aventures amb utensilis que estan considerats com armes.

Des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, celebra que es posin en marxa iniciatives com aquesta a la ciutat.

Xavier Tizón

El concepte del tir amb arc no el teníem a Sant Cugat. Us felicitem per la iniciativa i esperem que vingui molta gent i que l'entitat creixi.

Per informar-se'n, cal dirigir-se a les oficines del club en el Metropolitan Golf de Can Sant Joan, a través del web Clubarquerssantcugat.com i en el telèfon 93.675.43.53.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.