El femení del Junior supera el Polo tot i no estar encertat cara porteria


  • Comparteix:

El femení del Junior guanya (1-0) contra el RC Polo a la segona jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba i continua al capdavant de la classificació. Les noies de Joan Vidal han estat molt superiors a les barcelonines i, tot i vèncer per la mínima, han tingut nombroses ocasions per aconseguir un marcador molt més favorable.

El conjunt blau-i-negre ha dominat el joc durant gairebé tot el partit, tret d'uns minuts a l'inici del segon quart. Els dos primers períodes han acabat sense gols malgrat les ocasions que ha tingut el Junior. A l'inici del tercer el marcador s'ha desnivellat per les locals amb un gol d'Andrea Puig.

Un gol que ha esperonat les locals, que a partir d'aquest moment han gaudit de moltes oportunitats per ampliar l'avantatge. Al final, el resultat no s'ha mogut més i el tres punts s'han quedat en el Lluís Serrahima.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, lloa l'actitud de l'equip i valora la capacitat per patir i saber generar ocasions.

Joan Vidal

Sumar en aquesta categoria sempre és important i hem tingut més paciència que en altres partits contra el Polo. Estic content pel partit.

Amb la victòria, les santcugatenques continuen líders empatades amb la Reial Societat de Sant Sebastià, proper rival del Junior a domicili.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.