Les quatre recomanacions de la llibreria Paideia per aquest Sant Jordi


  • Comparteix:

A vegades evadir-se de la realitat és més difícil del que sembla, però hi ha una fórmula màgica que sempre ajuda: un bon llibre. Des de la llibreria Paideia tenen molt clar quins són els quatre llibres imprescindibles per aquest Sant Jordi. Les llibreries ja fa mesos que esperen aquest dia amb candeletes i fan totes les preparacions necessàries perquè, una vegada més, sigui una diada inoblidable. És per això que una bona recomanació és la clau per aconseguir-ho. 'Ocàs i fascinació' d'Eva Baltasar o 'El aroma de los imperios' de Karl Schlögel són els seus 'imprescindibles', així com la nova novel·la de Rebecca Makkai, 'Vull fer-te algunes preguntes', o 'Teoria feminista: del marge al centre' de Bell Hooks.

El llibreter Sergi Martí de la llibreria Paideia de Sant Cugat, al carrer de Santa Maria, presenta les quatre obres escollides per aquest Sant Jordi. Dos assajos i dues novel·les són les protagonistes d'enguany.

  • 'Ocàs i fascinació', d'Eva Baltasar

  • 'Vull fer-te algunes preguntes', de Rebecca Makkai

  • 'El aroma de los imperios', de Karl Schlögel

  • 'Teoria feminista: del marge al centre', de Bell Hooks



  • about author

    Comenta-ho a Facebook

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.