Sant Cugat, centre neuràlgic de la rítmica catalana


  • Comparteix:

Prop de 800 gimnastes vingudes de tot Catalunya han omplert aquest diumenge el Pav 3 de la Rambla del Celler amb la disputa de la 4a edició del torneig Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. Els 30 clubs convidats han ofert 177 actuacions tant en les modalitats individuals i de conjunts. La competició s'ha dividit en la categoria federada i escolar. Els equips de la secció d'estètica del club santcugatenc han ofert una exhibició davant el públic que ha omplert de gom a gom el Pav 3.

El Pav 3 s'ha convertit en el centre neuràlgic de la rítmica catalana amb una instal·lació que s'ha quedat petita per acollir el nombre de gimnastes, gairebé 800 vingudes de tot Catalunya. Les gimnastes, abans de competir, han escalfat per activar el cos i preparar-se per a les coreografies. Moment de sortir a l'escenari i de lluir els millors moviments per aconseguir una bona puntuació davant la mirada dels jutges.

Diferents actuacions, un total de 177, han fet gaudir al públic assistent dels diferents ritmes musicals i nivells. Un cop finalitzades les coreografies ha arribat el moment de la desfilada de les gimnastes per rebre l'ovació de la graderia. L'entrega de premis ha estat el moment més esperat amb una esportivitat exhibida de totes les gimnastes. Un torneig que continua caminant amb pas ferm i sent un referent de la rítmica catalana.

La coordinadora de nivell escolar, Mireia Colet, ressalta l'experiència i la satisfacció de competir per primera vegada davant un públic entregat com el del Pav 3.

Mireia Colet

Les gimnastes han gaudit molt d'aquest campionat amb una primera experiència.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.