Sant Cugat promociona tots els seus atractius en el Dia Descobrir


  • Comparteix:

Centenars de persones han participat aquest dissabte en les activitats que la revista 'Descobrir' ha ofert per mostar diferents racons de Sant Cugat, protagonista del segon Dia Descobrir. Amb aquestes propostes, els participants, vinguts d'arreu del país, han descobert tots els secrets del territori, l'arquitectura i la natura del municipi. La bona resposta de públic ha servit per promocionar els atractius de la ciutat, tot i que les previsions de pluja han fet disminuir la participació.

Visites guiades al Monestir i a exposicions per tota la ciutat, tallers per a tota la família i passejades a l'aire lliure. Aquestes han estat les principals propostes del segon Dia Descobrir, on els assistents han gaudit del patrimoni de la ciutat, que molts no coneixien, durant 10 hores. Els participants han celebrat que tinguin lloc iniciatives com aquesta per la oportunitat de descobrir el patrimoni del país que tenen a prop de casa.

Participants

Hi ha llocs que són a prop de casa i no coneixem, sempre és interessant descobrir-los. / Ens agrada molt, i avui més perquè pots veure moltes coses. / Veiem llocs que tenim al costat i on no anem mai.

El director del Museu del Monestir, Lluís Campins, que ha col·laborat en l'organització de la jornada, ha refermat que és molt positiu per a la ciutat protagonitzar el dia Descobrir perquè és un mitjà de promoció que arriba a molta gent.

Lluís Campins

És una oportunitat de projecció de la riquesa patrimonial de la ciutat, de la ciutat en general, a nivell de tot Catalunya a través del mitjà més popular de promoció del país.

En aquest sentit, el director de la revista 'Descobrir', Joan Morales, creu que Sant Cugat reuneix tots els atractius que calen perquè aquest tipus d'iniciativa atregui un públic divers i nombrós.

Joan Morales

Sant Cugat reuneix moltes condicions perquè té un patrimoni molt destacable i està envoltada d'un entorn natural privilegiat, i la combinació de totes dues coses la fa molt atractiva.

La jornada ha continuat per la tarda amb més visites guiades i tallers de tèxtil per als més petits.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.