Sobre la sentència del 'cas Palau'

La sentència diu que CDC va rebre diners de l'adjudicació del PAV3 de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Cartes dels lectors

Publicat el 8/mai/20 per David Pina

Durant anys, massa anys, la dreta nostrada ha governat aquesta ciutat fins a fer-se la seva en tots els sentits. Mentre apel·laven a l'emprenedoria en els pitjors temps d'una crisi de la qual la majoria mai en va sortir -espavila't que estem per altres coses-, Convergència i Unió, els ideòlegs de la ciutat exclusiva i excloent a parts iguals, anaven gestionant a l'Ajuntament i a la Generalitat totes i cadascuna de les privatitzacions i retallades que han patit els nostres serveis públics.

Doncs resulta que ara, tot just enmig d'una pandèmia de final incert, i davant d'una crisi sense precedents, tenim la sentència que condemna Millet, Montull i Convergència pel cas Palau. En una de les ramificacions del cas, es van detectar unes comissions irregulars en la construcció del PAV3 a la nostra ciutat.

Van saquejar els cabals públics de santcugatencs i santcugatenques per a mantenir la seva menjadora, la seva estructura, les seves campanyes electorals i aquí ningú no bada boca. Cap responsabilitat, cap rescabalament, cap mea culpa del conglomerat de sigles convergents. És la impunitat de la corrupció, que mentre molts la visualitzen de manera caricaturitzada tot mirant 'Narcos' a Netflix, a tots ens resta recursos d'allò que més trobem a faltar aquests dies.

Cuidem-nos com a poble, exigim-nos com a societat, torneu-nos el que és de tots.

DAVID PINA