Jo també era a l'Ajuntament a l'any 85, Sr. Garcia

Maria Sansa


Publicat: el 15/feb/13
Opinió| Columnes

La memòria històrica no sempre és objectiva i, per tant, cal anar en compte amb els records acumulats.

La professió que he exercit durant molts anys, la docència, ha fet que tingui un munt d'experiències. Una de les més repetides és explicar un tema a l'aula, demanar-ne un resum i comprovar que no tothom ha estat capaç de copsar el sentit del que li deia i fins i tot algú pot haver no entès res.

No puc de cap manera compartir les seves afirmacions de com era el consistori de l'any 85, Sr. Garcia. No sóc capaç de reconèixer a cap regidor d'aquell mandat que correspongui a la seva descripció. El cap de personal era un funcionari brillant que des de fa molts anys és professor d'ESADE i és reconegut internacionalment pels seus treballs sobre la funció pública.

Però el seu comentari sobre una regidora em sembla groller i masclista: érem molt poques les regidores d'aquell mandat, però cap, ni del govern ni de l'oposició, tenia el perfil del seu comentari. Vostè demostra en tot el seu serial un profund menyspreu cap els servidors públics, legalment elegits pel poble, els mateixos que van aconseguir-li un lloc de treball que crec que encara manté.

Evidentment la seva veritat és ben seva, però no cal difamar a qui segurament no el llegirà i, per tant, no podrà contradir-lo.

Em sap greu per les sigles que acompanyen la seva signatura, ja que elles sí que em mereixen un gran respecte.

MARIA SANSA és exregidora