La 14a edició de les Milles de Valldoreix formarà part de la Lliga Championchip d'atletisme

Presentació de la 14a edició de les Milles de Valldoreix

Atletisme

Publicat el 7/feb/17 per Joan Garcia

La 14a edició de les Milles de Valldoreix, organitzada per l'EMD de Valldoreix, tindrà lloc el 25 de març, seran de format mixt i s'¡ntegren per primera vegada de la Lliga Championchip d'atletisme català per potenciar-ne la participació. La cursa tindrà el recorregut popular amb tres o cinc milles amb un preu de 10 euros per participació i les infantils seran gratuïtes. Les inscripcions s'han de formalitzar a Millesvalldoreix.com i es tancaran el 23 de març.

Les Milles de Valldoreix volen potenciar la participació i és per aquest motiu que han optat per donar cabuda a la categoria masculina juntament amb la femenina. La cursa també serà puntuable a la Lliga Championchip, que premia la regularitat dels atletes durant la temporada. La sortida i l'arribada seran al Complex Esportiu de Valldoreix a dos quarts de deu del matí amb la popular, a les onze la categoria infantil, les alevins quan passin cinc minuts d'un quart de dotze i les benjamins i prebenjamins a dos quarts de dotze.

L'organització ha limitat la participació a la cursa popular a 500 atletes i les infantils no tindran límit. El director de la cursa, Rafa Meléndez, destaca que els canvis que s'han fet són per augmentar la participació.

Rafa Meléndez

Entrem a formar part a la Lliga Championchip i augmentaran les inscripcions un 30% respecte l'anterior edició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha avançat que la recaptació de les inscripcions es destinarà a alguna associació solidària i també es retrà homenatge a algun atleta, encara per confirmar.

Més de 300 atletes van participar a l'anterior edició amb el triomf d'Inna Lebedieva. El Complex Esportiu de Valldoreix és col·laborador de la cursa.