El Qbasket Sant Cugat masculí s'imposa amb comoditat a l'Alisos

El Qbasket masculí guanya a casa i suma una nova victòria | Foto: Qbasket Sant Cugat

Bàsquet

Publicat el 11/gen/15 per Ariadna Blánquez

El Qbasket Sant Cugat masculí suma una nova victòria (77-49) davant l'Alisos al primer partit de l'any en la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau cel han dominat el partit des de l'inici i han aconseguit la tercera victòria consecutiva a la lliga.

Els santcugatencs han demostrat des de l'inici del partit la seva superioritat i han acabat el primer quart amb més de 10 punts d'avantatge (18-6). Durant el segon període, els locals han mantingut el ritme i han aconseguit en els primers cinc minuts del quart un coixí de 16 punts. Els visitants han reaccionat, han retallat distàncies i s'han col·locat a només sis punts al descans.

El tercer període els d'Ernest Santana han ampliat diferències (53-41) i durant els últims 10 minuts els blau cel han aconseguit sumar un gran coixí gràcies a una efectiva defensa i sumar una nova victòria fregant els 30 punts de diferència ( 77-49).

L'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, assegura que aquest resultat demostra que l'equip ja es troba al nivell de la categoria.

Ernest Santana

Acumulem tres victòries seguides fent un bon bàsquet, amb bon nivell d'atac i defensa. Ens hem aclimatat totalment a la categoria.

Els santcugatencs visiten la propera setmana al Sant Nicolau, cinquè a la classificació de grup 3 de Segona Catalana.