El Qbasket Sant Cugat bat el Sant Nicolau B i li pren la cinquena posició

El Qbasket aconsegueix una victòria important | Foto: Qbasket

Bàsquet

Publicat el 18/gen/15 per Albert Prat

El Qbasket Sant Cugat guanya (46-55) el Sant Nicolau B a l'última jornada de la primera volta del grup 3 de Segona Catalana. Els blau cel aconsegueixen així una important victòria que els permet superar a la classificació els sabadellencs i col·locar-se cinquens.

El Qbasket s'ha sobreposat a baixes importants, Oriol González va abandonar l'equip per motius laborals i Ferran Blanch està lesionat, i a dos jugadors tocats, Carlos Martín i Fran Tejada, per endur-se un triomf importantíssim. En un partit amb molt pocs punts, la primera part ha estat molt igualada (22-23), però en un gran tercer quart els d'Ernest Santana han decantat el partit definitivament al seu favor.

L'entrenador dels blau cel destaca la gran millora en l'aspecte mental del seu equip i assegura que és la raó principal de la seva bona ratxa.

Ernest Santana

En els moments crucials de partit baixavem els braços. Hem reforçat això i portem quatre victòries molt importants. A més, de forma molt solvent, bé en atac i bé en defensa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

El Qbasket Sant Cugat rebrà el Bàsquet Neus a la primera jornada de la segona volta.