'Volem una UESC transparent i de tots' demana la moció de censura

Imatge dels membres de la plataforma a Cugat.cat

Bàsquet

Publicat el 19/mai/15 per Pedro Miserachs

La plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots' ha recollit aquest cap de setmana 65 signatures per forçar una moció de censura contra l'actual junta com a resposta a les dimissions de tècnics del club i persones de la junta. La plataforma afirma que, segons els estatuts, la junta ha de convocar i celebrar en el termini màxim d'un mes una assemblea general amb aquest únic punt a l'ordre del dia i votar sobre la moció de censura presentada.

Les signatures han estat presentades aquest dilluns a les oficines de la Unió Esportiva Sant Cugat i superen el 25% de firmes dels socis de l'entitat. Aquesta és la segona vegada que la plataforma recull signatures i supera les xifres de l'anterior ocasió en què van firmar el 23% dels socis amb la petició d'assemblea extraordinària, que hauria d'haver tingut lloc el passat 7 d'abril.

El membre de la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots' Àlex Bas creu que la resposta de la gent ha estat contundent i mostra el desacord amb l'actual junta.

Àlex Bas

Divendres vam prendre la decisió i dissabte vam recollir les signatures. Per nosaltres ha estat un èxit i mostra el desacord amb l'actual junta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des de la recepció de les signatures, el club té 30 dies per convocar i fer l'assemblea general, amb un avís de 15 dies.