Duel de necessitats entre Unió Esportiva Sant Cugat i Grup Barna B

La UESC femenina espera tenir el suport del pav 1 per guanyar

Bàsquet

Publicat el 23/oct/15 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina cerca l'escalfor del pav 1 de la Rambla del Celler per fugir del gèlid inici de temporada que l'ha dut a sumar una victòria en els primers quatre partits. Les vermell-i-negres s'enfronten a un Grup Barna B en una situació similar aquest dissabte a un quart de vuit del vespre, amb tots dos equips a la zona baixa del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. La UESC va patir la derrota més dolorosa de l'inici de curs dissabte passat contra un dels favorits, el GEiEG B.

Tot i estrenar-se amb un triomf davant el Vedruna Gràcia, irregular però amb pinzellades de la solidesa a la qual es va arribar a finals de temporada passada, la UESC femenina està veient com el traspàs de Germán Simón a Rafa Delgado està sent més difícil del previst. Amb el mateix bloc de jugadores, una de les possibles explicacions és l'exigent calendari, que les ha enfrontat les tres darreres jornades, on ha patit les tres derrotes que té, contra el líder, GEiEG B, el tercer, CN Terrassa, i el cinquè, el CN Sabadell.

Així, és a la cinquena jornada quan les vermell-i-negres tornen a reunir tots els condicionants per sumar el segon triomf. El Grup Barna B ha patit dues derrotes de pes i s'ha endut la victòria que té a les seves mans per només un punt, a la pista del CB Olot. La UESC farà bé recordar el partit d'estrena aquest curs, a casa contra el Vedruna Gràcia, per treure part del seu millor rendiment i poder agafar distància respecte les posicions de perill.