La UESC estrena la segona volta davant el Vedruna Gràcia amb la mirada posada a la salvació directa

Imatge d'arxiu

Bàsquet

Publicat el 29/gen/16 per Dani Aguila

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina afronta una jornada clau per no perdre distància respecte la zona de permanència directa. Les vermell-i-negres visiten aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el Vedruna Gràcia, que es troba una posició per sota al grup 1 de Primera Catalana. La UESC ocupa la 11a plaça, primera que promociona per no descendir, i és a només un partit de la setena posició.

Al grup 1 de Primera Catalana es pot variar la posició de manera ostensible en tan sols una jornada. El que pot suposar un lloc tranquil, el setè, l'ocupa ara el SAFA Claror, precisament el conjunt que la passada jornada es va desfer de la UESC i va trencar la igualtat entre tots dos equips. Ara les vermell-i-negres inicien la segona volta amb tots els ingredients per encarar la revàlida de l'assignatura pendent: els partits a domicili.

Durant la primera volta les de Rafa Delgado només s'han endut una victòria lluny de Sant Cugat, i aquest cap de setmana poden començar la segona amb bon peu com a visitant tenint en compte que es veuen les cares amb un Vedruna Gràcia que només ostenta cinc victòries i que va caure clarament derrotat en la jornada que va obrir el curs, en què les santcugatenques van resoldre amb solvència el seu primer compromís.