Una UE Sant Cugat debilitada en el joc interior vol fer-se forta davant el penúltim, el CN Terrassa

Robert Cosialls, a l'esquerra, peça clau aquest cap de setmana

Bàsquet

Publicat el 5/feb/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep el Club Natació Terrassa aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda amb baixes determinants en el joc interior. Hernán Olaguibe, que no jugarà per problemes físics, i Alberto Reyes, que també serà baixa per al partit, deixen orfe el joc interior titular per a una UESC que encadena el segon partit seguit a casa. Tot plegat tindrà lloc en un matx en què podria debutar Edu Ortega, darrer reforç dels vermell-i-negres.

Senpau ha viscut una de les setmanes més complicades com a entrenador de la UESC. Quan el tècnic va arribar al capdavant de l'equip sabia del dèficit de la plantilla a la línia interior, però els problemes físics d'Olaguibe i la baixa de Reyes han precipitat el fitxatge d'Edu Ortega, que pot tornar al pav 1 aquest cap de setmana. Són problemes que no haurien de fer que l'equip perdés la condició de favorit davant el penúltim del grup 2 de Copa Catalunya.

Malgrat els resultats, amb tres victòries en 17 jornades, el desenvolupament dels partits també diu que els egarencs han plantat cara a equips com el líder, la Unió Bàsquet Sant Adrià i el quart, el CB Vic. Ara bé, un possible avantatge dels vermell-i-negres passa pel tipus de joc interior dels de Terrassa, que és de perfil mòbil i sense molt de pes, fet que pot beneficiar els pocs recursos a prop de la pintura dels santcugatencs.

En qualsevol cas, el que té clar Senpau és que és l'oportunitat perquè alguns jugadors facin un pas endavant i perquè altres rendeixin en posicions a les quals estan poc acostumats.

Cesc Senpau

Hi haurà jugadors que ens hauran d'ajudar en la rotació interior, i quan van mal dades tothom ha de fer un pas endavant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Lluís Curto ha patit un procés febril durant la setmana, però podrà estar a les ordres de Senpau aquest dissabte.