La UESC recupera Olaguibe i ja té el joc interior titular per enfrontar-se al Castellar

Imatge del partit d'anada

Bàsquet

Publicat el 20/feb/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat recupera Hernán Olaguibe, pivot titular, i ja té tots els efectius a punt per la visita a la pista del CB Castellar d'aquest diumenge a les set de la tarda. Els santcugatencs esperen trencar la ratxa de dues derrotes seguides, amb un triomf que els allunyi de la zona de promoció de permanència. Segons el tècnic de la UESC, Cesc Senpau, es tracta d'un partit entre dos equips molt similars.

Per qüestions de rendiment i de percentatge, el perfil d'equip dels vermell-i-negres té en el de Castellar el seu rival més parell. Una semblança que duu a la igualtat, com la que es va viure en el partit d'anada al pav 1 quan va ser un triple d'Alberto Reyes des del mig de la pista i sobre la botzina el que va decidir el partit per als locals, en aquell moment sota les ordres de Germán Simón.

Una volta més tard i entrenada per Cesc Senpau, la UESC prova de sortir d'una ratxa de dues ensopegades seguides a casa i per això recupera tots els efectius, sobretot a la seva línia interior. Després de tenir de nou els serveis d'Alberto Reyes, ara és el torn d'Hernán Olaguibe, que completa la parella titular a prop del cèrcol. Senpau destaca la igualtat entre tots dos equips.

Cesc Senpau

El Castellar és un dels equips més semblant a nosaltres, i per tant espero una igualtat extrema.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Edu Ortega, darrera incorporació dels santcugatencs, és dubte per un procés gripal.