La UE Sant Cugat busca retenir les places de permanència a la pista del penúltim

Imatge d'arxiu

Bàsquet

Publicat el 27/feb/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina espera mostrar la superioritat davant el penúltim del grup 1 de Primera Catalana, el Grup Barna B, aquest diumenge a les quatre de la tarda. Les de Rafa Delgado són al llindar de la promoció de permanència, i volen mantenir la seva posició a la zona de salvació directa. Les barcelonines arriben de dues setmanes sense jugar després d'ajornar el partit anterior davant el Vilassar de Dalt.

Per estrany que sembli en un equip de prestacions discretes com el Grup Barna B, el punt fort de les de Barcelona no és a casa sinó com a visitant, una situació que l'ha dut a sumar tres dels cinc triomfs que ostenta a domicili. Un fet que provaran d'aprofitar les vermell-i-negres, que a l'anada es van desfer amb més dificultats de les previstes (65-58).

Les de Sant Cugat tornen a tenir una cita en què parteixen com a favorites després de dues jornades veient-se les cares amb dues de les plantilles més contundents de la competició: a la pista del CN Terrassa fa dos caps de setmana i davant el GEiEG B la jornada anterior, partits en què les de Delgado van caure. La UESC cerca un triomf balsàmic que eviti la promoció de permanència.