La proposta del Círcol Catòlic descentra una UE Sant Cugat que perd un partit travat

Bàsquet

Publicat el 19/mar/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desubica en el plantejament del Círcol Catòlica de Badalona i torna a mostrar la cara més irregular després de perdre (62-66). Els badalonins, que es troben en posicions de promoció de permanència al grup 2 de Copa Catalunya, han transformat la motivació en una arma davant la qual la major qualitat dels locals no ha sabut actuar. Els de Cesc Senpau sumen ara tants triomfs com derrotes, 12.

La UESC ha tornat a pecar del mal dels últims temps: rendir a màxim nivell contra equips de la part alta de la classificació i deixar-se anar amb els conjunts més fluixos. El Círcol Catòlic ha dut el matx al terreny dels contactes i de treure rendiment de cada punt, com s'ha mostrat als primers compassos del partit, on han manat les defenses.

Els triples de Curto han donat un mínim marge als locals i els de Senpau han sabut trobar el camí per desfer l'entramat defensiu dels badalonins i agafar nou punts de marge al final del primer quart (21-12). Ara bé, les primeres possessions del segon període han retornat el joc a un escenari feixuc, amb molts contactes, que han aprofitat els rivals per fer un dur parcial i deixar a només un punt el marge al descans (34-33).

A la segona meitat, els de Sant Cugat no s'han pogut alliberar de la proposta del Círcol i, malgrat algunes espurnes de la mà d'individualitats, sense sentit coral del joc i amb una defensa visitant que ha seguit aturant el potent joc interior de la UESC, incapaç de mostrar la seva determinació habitual, el matx ha arribat en uns darrers compassos igualats en què els de Badalona han tornat a endur-se la partida i el triomf.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, destaca la major motivació del Círcol per guanyar el partit.