La UE Sant Cugat engega el curs davant del poderós Club Bàsquet Vic

La UESC debuta a casa davant el CB Vic

Bàsquet

Publicat el 30/set/16 per Dani Aguilà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina estrena la seva participació al grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet amb una renovada aposta pel planter i davant un dels rivals més durs de la lliga, el Club Bàsquet Vic. Els jugadors dirigits per Cesc Senpau es veuran les cares amb els vigatans al pav 1 de la Rambla del Celler aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Els d'Osona es van quedar a les portes de ser a la fase d'ascens a Lliga EBA la temporada passada.

Senpau ha recollit la petició que fa temporades que reclama el projecte de la Unió Esportiva Sant Cugat i ha construït una plantilla farcida de noms de la casa i de la ciutat, amb reforços puntuals a algunes línies, per poder ser competitiu a Copa Catalunya. Així, s'ha oblidat la política de fer-se amb noms importants del bàsquet català per donar pas a una nova direcció amb més pes del planter.

Arnau Sanahuja, Quim Fernández i Patrick Reyes són els que continuen respecte el curs passat, mentre que Biel Llansó, Enric Bas, Jordi Costa, Antonio Deivi, Pere Soler i l'arribada des del planter de Jordi Riera i Robert Cosialls, que tindran fitxa del primer equip, completen la nòmina del sènior A que dirigirà Senpau.

El primer gran repte el tenen aquesta primera jornada: qui visita el pav 1 és un CB Vic que ha mantingut el qualitatiu bloc del curs passat, que tantes jornades el va fer estar entre les places de promoció d'ascens, i que a més ha incorporat un base de gran nivell, Joel Rodríguez. Els vigatans han estat l'equip més determinant de la pretemporada i per provar de contrarestar el seu poder, una de les claus, segons Senpau, és el rebot.

Cesc Senpau

Hem de controlar el rebot, perquè ells són un equip especialitzada a carregar el rebot d'atac. A més, aprofiten els teus errors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pretemporada

L'equip ha perdut un partit de pretemporada davant el Barberà de Lliga EBA. N'ha guanyat dos davant Esparraguera i Viladecans, de l'altre grup de Copa Catalunya. Fins i tot n'ha empatat un altre, davant el SESE, també del grup 2 de Copa, pel fet que no es va necessitar desempatar tenint en compte que era un matx de preparació.