La nova UE Sant Cugat femenina de Vicenç Poblet arrenca a la pista de l'AB Premià

Imatge d'un partit de pretemporada de la UESC / Font: Uesc.cat

Bàsquet

Publicat el 30/set/16 per Dani Aguilà

El tècnic Vicenç Poblet s'estrena aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda al capdavant de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina i ho fa a la pista de l'Agrupació Bàsquet Premià de Mar. El partit, corresponent a la segona jornada del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet, suposarà el debut de les vermell-i-negres aquest curs tenint en compte que el matx inaugural es va ajornar.

La UESC femenina inicia una nova etapa, amb nou entrenador i amb una plantilla absolutament renovada després d'un estiu polèmic. El club va donar la baixa a sis jugadores el juny, un fet que van criticar de manera oberta les jugadores i que ha acabat implicant que la plantilla tingui 12 noves cares per al curs 2016/17. Un bloc d'aquestes noves jugadores provenen del Cerdanyola, mentre que n'hi ha cinc que són de la casa. És el cas d'Ingrid Monclús, Saioa Lucas, Cristina Costa, Laia Costa i Mirari Lizaso, membres del planter vermell-i-negre. Aquestes jugadores van iniciar, juntament amb les seves noves companyes, una pretemporada estrenada el 29 d'agost i que ha servit per cohesionar dinàmiques i familiaritzar unes jugadores amb les altres.

L'equip ha disputat quatre amistosos. Dues victòries, davant Martinenc de Segona Catalana i Askartza Claret basc, que la UESC va superar en la final de consolació de la Copa Bages; una derrota, davant Les Franqueses en les semifinals d'aquest torneig, i un partit de preparació davant el júnior de l'Almeda en què no es van comptar els punts. L'estrena oficial serà davant un Premià veterà que jugarà amb el factor local a favor. Poblet la descriu com una cita difícil.

Vicenç Poblet

És molt difícil, per molts factors. Perquè és a la seva pista i perquè si no han canviat són veteranes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Cris Costa serà dubte per problemes físics. Qui es perdrà ja tota la temporada serà Neus Mostaza, per una lesió al lligament encreuat.