Itziar Llobet i el Sant Adrià són en zona de promoció d'ascens a Lliga Femenina després de sis jornades

Itziar Llobet, amb les seves companyes / Font: Femení Sant Adrià

Bàsquet

Publicat el 10/nov/16 per Dani Aguilà

El Femení Sant Adrià, on milita la santcugatenca Itziar Llobet, se situa en zona d'ascens després de sis jornades al grup A de la Lliga Femenina 2. Llobet ha estat una de les jugadores destacades d'aquest inici de curs de les adrianenques, que són quartes a la classificació. La jugadora de Sant Cugat ha anotat prop de nou punts per partit en els 25 minuts de mitjana que ha jugat.

Després de quedar-se a les portes la temporada passada d'una fita que no s'esperaven assolir, l'ascens a la categoria reina del bàsquet femení estatal, el Femení Sant Adrià es marca com a repte classificar-se per a la fase d'ascens d'aquest curs. Per fer-ho, l'equip ha d'acabar entre els quatre primers classificats del seu grup. Per assolir-ho Itziar Llobet creu que gaudeixen de l'avantatge de tenir una plantilla llarga.

Itiziar Llobet

Som un equip que té molta rotació, i aquesta pot ser un dels nostres avantatges.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La santcugatenca és la tercera jugadora que més minuts ha disputat fins ara al seu equip i la tercera que més punts ha anotat. Unes xifres que la situen com un de les referents fins ara de la plantilla. Malgrat això, assegura que el seu paper ha de ser important tant dins com fora de la pista.

Itiziar Llobet

Intento sempre aportar tant a la banqueta com a la pista. Estic amb confiança.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Femení Sant Adrià ha sumat quatre victòries i dues derrotes, i aquest cap de setmana visita la pista del Rioja, l'onzè classificat. La competició regular s'allargarà fins el segon cap de setmana d'abril, quan comenci la fase d'ascens. Els equips que acabaran pujant a Lliga Femenina seran els dos que arribin a la final.