El Qbasket dóna el tret de sortida a la segona volta del curs davant el penúltim, el Vilatorrada

Imatge d'una acció d'aquesta temporada

Bàsquet

Publicat el 28/gen/17 per Dani Aguilà

El Qbasket Sant Cugat dóna el tret de sortida a la segona volta de competició al grup 3 de Primera Catalana amb un compromís assequible: els santcugatencs, novens, reben diumenge a un quart de vuit del vespre el penúltim classificat, el Club Bàsquet Vilatorrada. A més, els de Raúl Pulido arriben a la cita amb bones sensacions després de la còmoda victòria del cap de setmana passat (75-56) davant el La Salle Manresa, rival directe.

El Qbasket ho té tot de cara per mantenir la seva posició fora de les places de promoció de descens. Els de Pulido en van sortir després de cinc victòries seguides al tram final d'any, tot i que després d'aquesta bona ratxa van sumar dues desfetes seguides, davant el Sedis Bàsquet i la UE Horta. Ara bé, el cap de setmana passat van reaccionar i van superar amb comoditat i estones de molta efectivitat el La Salle Manresa.

Aquest cap de setmana, doncs, el triomf ha de quedar-se al pav 1 si es compleix la lògica de resultats: el Vilatorrada només ha guanyat tres partits i és penúltim, en llocs de descens directe. Ara bé, hi ha un aspecte al qual es poden agafar els del Bages. Una d'aquests tres triomfs va ser, precisament, a la primera jornada davant el Qbasket Sant Cugat.