Una UESC femenina erràtica cau de manera contundent a casa davant el Sant Fruitós

Bàsquet

Publicat el 30/set/17 per Oriol Petit

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha perdut de manera contundent (41-69) davant el Sant Fruitós, en el primer partit de les santcugatenques al pav 1 de la Rambla del Celler. Les de Marta Rosanas, molt erràtiques al llarg de tot el matx, s'han vist superades clarament per un rival efectiu i seriós en totes les fases del joc. Després de tres jornades al grup 2 de Primera Catalana, la UESC suma dues derrotes i una victòria.

Des de l'inici, la UESC s'ha vist superada per un Sant Fruitós que ha demostrat molt bona circulació de pilota i encert tant en el llançament exterior com en el joc sota cistella. Un 8/8 en tirs lliures ha mantingut les santcugatenques dins del partit durant el primer quart, que ha acabat amb 12-23 per les del Bages. Al segon quart, però, la manca d'idees en atac i el desencert general de la UESC ha anat a pitjor i les visitants han arribat a un avantatge màxim de 28 punts per liquidar el partit al descans (18-44).

Segona part sense massa història, amb una UESC que ha seguit remant a contracorrent davant un rival superior que no ha donat cap opció a les santcugatenques i s'ha acabat imposant de 28 punts. L'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, ha admès frustració perquè no ha vist reflectit el bon treball de les jugadores als entrenaments, i lamenta també el punt de sort que ha faltat de cara a cistella.

Marta Rosanas

És el tercer partit de lliga i ens queda molt treball per fer, però anem pel bon camí. Avui no ens han entrat les pilotes. Per desgràcia entrenem poc al pavelló on juguem i això ho notem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana que ve les santcugatenques visiten la pista d'un Club Esportiu Escola del Carme Sabadell que ha guanyat els tres partits disputats fins ara.