La UESC femenina busca la segona victòria del curs a la complicada pista de l'Escola del Carme

La UESC té un balanç de dues derrotes i un triomf

Bàsquet

Publicat el 7/oct/17 per Oriol Petit

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) buscarà aquest diumenge la segona victòria de la temporada a la pista del CE Escola del Carme de Sabadell, un rival fins ara invicte que posarà difícil a les santcugatenques refer-se de la desfeta de la setmana passada. El partit, corresponent a la quarta jornada del grup 2 de Primera Catalana començarà a un quart d'una del migdia.

El conjunt dirigit per Marta Rosanas es va difuminar completament en l'últim matx a casa, i faran bé les santcugatenques d'oblidar-lo ràpidament i recordar en canvi les sensacions de la victòria en l'únic partit jugat fins ara a domicili.

L'entrenadora vermell-i-negra, Marta Rosanas, avisa de la dificultat de l'Escola del Carme, tot i que confia que les sabadellenques notin l'absència d'una peça important en el joc interior. Tot i aquesta baixa en el conjunt rival, Rosanas assegura que primer cal consolidar la pròpia idea de joc.

Marta Rosanas

Centrar-nos en el nostre joc, en el que fem bé i malament. Quan hàgim assolit els nostres obectius com a equip ens podrem fixar en els altres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La UESC tindrà davant un bloc ben conjuntat que és colíder després de guanyar els tres partits disputats fins ara.