La UESC suma el primer triomf de la temporada en un partit molt treballat davant el Sant Quirze

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha sumat la primera victòria del curs (81-67) en un partit molt treballat davant el Sant Quirze a la segona jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Tot i les imporatants baixes dels pivots Deivi i Clemente, els santcugatencs han millorat notablement la imatge mostrada la setmana passada, amb actuació destacada de dos dels reforços de l'estiu: Pau Truñó i Ferran López.

La UESC ha sortit bé al partit i des de l'inici ha demostrat intensitat i efectivitat de cara a cistella. Els de Sant Quirze corrien al contraatac i castigaven els locals des de la línia de tres, però al final del primer quart ja hi havia un petit forat de 7 punts (27-20) a favor dels vermell-i-negres, que no han aixecat el peu de l'accelerador al segon període i han ampliat el marge. Tot i això, el Sant Quirze, ajudat per diverses decisions arbitrals polèmiques, ha pogut mantenir la diferència al descans (49-41).

A la represa, els de Cesc Senpau no han tingut tant encert anotador i han seguit penalitzats pels ràpids contraatacs del rival, que s'ha acostat 63-59 al final del tercer quart. A l'últim quart, però, la UESC ha sabut mantenir el cap fred davant un conjunt desinflat físicament i s'ha acabat imposant de 14 punts (81-67).

El tècnic local, Cesc Senpau, ha destacat la millora defensiva de l'equip durant el partit.

Cesc Senpau

Mica en mica hem anat augmentant la cohesió i la solidaritat defensiva . Ha sigut un partit difícil i estic content perquè a la segona part hem estat un equip bastant semblant al que volem.