La permanència dels dos sèniors, objectius del Qbasket per al tram final de temporada

El director esportiu del Qbasket, Albert Tolón, es mostra ambiciós amb el projecte esportiu

Representants del Qbasket Sant Cugat al programa 'Esport en Marxa' / Font: Cugat Mèdia

Bàsquet

Publicat el 3/feb/20 per Joan Garcia

El director esportiu del Qbasket Sant Cugat, Albert Tolón, el jugador del sènior masculí, Jordi Albert Pigem, i del femení, Anna Martínez, han visitat el programa 'Esport en Marxa'. Tolón ha ressaltat el projecte de present i futur de l'entitat amb un aprenentatge basat en els valors i el rendiment esportiu. Anna Martínez ha destacat que esperen mantenir-se a Segona Catalana i Jordi Albert Pigem també confia amb la permanència a Primera Catalana.

Escolta-ho

L'equip masculí acaba de pujar a Primera Catalana i lluita per mantenir-se a la categoria. Ara mateix ocupen l'avantpenúltima posició amb cinc triomfs, però a dues victòries de sortir del descens. Tant el director esportiu, Albert Tolón, com el capità, Jordi Albert Pigem, són optimistes i aposten per la salvació.

El conjunt femení encara no ha guanyat cap partit i també debuta, després de l'ascens, a Segona Catalana. Les santcugatenques són cuers i estan a quatre victòries per atrapar el primer equip que juga promoció de permanència i evitar el descens directe.