La UESC no pot fallar a casa

La UESC rep el Sant Adrià

Bàsquet

Publicat el 15/feb/08 per Xavi Purcalla

La UESC de bàsquet rep la visita del Sant Adrià a la dinovena jornada de la Copa Catalunya. Els nois de Manel Blanco necessiten la victòria per fugir de la part mitja - baixa de la classificació.

Refer-se de la darrera derrota i començar a pujar posicions. Aquestes són els objectius dels nois de Manel Blanco de cara al partit d'aquesta jornada. El rival a batre és el Sant Adrià, conjunt situat dos llocs per sobre la UESC a la taula classificatòria. Els del barcelonès són vuitens amb un balanç de 18 partits jugats, deu victòries i vuit derrotes; els santcugatencs en canvi, són desens amb un balanç negatiu; vuit victòries i deu derrotes.

Després de la desfeta de la darrera jornada davant el Blanes, a domicili, la UESC necessita agafar aire i la victòria es presenta vital. Els de Manel Blanco però, saben que no serà fàcil, sobretot si tenim en compte el darrer precedent; al partit de la primera volta, jugat a la pista del Sant Adrià, els locals van vèncer als nostres per 22 punts de diferència.

Aquest és Manel Blanco, tècnic santcugatenc.

Manel Blanco

A dia d'avui ens hem de fer forts per guanyar un equip d'entitat com el sant Adrià.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest dissabte, el conjunt santcugatenc té una bona oportunitat de començar a escalar posicions. A dos quarts de vuit del vespre al PAV 2, UESC - Sant Adrià.