Ratxa trencada

Bàsquet

Publicat el 9/mar/08 per Joan Garcia

La UESC cau derrotada a la pista del Rubí per 84 a 73 i trenca la ratxa de tres victòries consecutives. Els rubinencs són molt superiors en tots els aspectes del joc i s'acaben imposant en un darrer quarts desastròs dels santcugatencs.

Podia arribar la quarta victòria consecutiva per la UESC, però no ha estat possible. Els santcugatencs afrontaven el derbi amb la moral molt alta, però han acabat enfonsats per la superioritat dels rubinencs. El partit ha estat molt igualat fins els darrers cinc minuts on s'ha arribat amb empat a 61 punts. En aquest instant els santcugatencs han rebut un parcial en contra de 15 a 2 que els han condemnat a la derrota. El marcador final de 84 a 73 reflecteix la superioritat dels locals en el darrer tram fianl de lliga.

Després d'aquesta jornada, la UESC se situa a maitja taula amb un balanç d'onze victòries i onze desfetes. Els santcugatencs ocupen la mitja taula de la copa catalunya, amb un marge de 2 derrotes de la promoció de permanència. Els de Manel Blanco reben aquesta jornada al Grupo Osorio, conjunt que es troba en zona de descens. Un partit clau pels vermell-i-negres per deixar ben lluny a un rival directe per la permanència.