Primera prova oficial pels de David Lizano

Bàsquet

Publicat el 19/set/08 per Mercè Montcusí

El sènior de la UESC comença la lliga aquest cap de setmana. El jove conjunt de David Lizano es medirà a la Unió Bàsquet Sant Adrià en la primera cita del campionat de Copa Catalunya.

S'han acabat els tests. Aquest dissabte, a les set de la tarda (19.00h), el conjunt santcugatenc rep a casa la UB Sant Adrià, un rival de mitja taula cap amunt que porta molts anys competint a Copa Catalunya. Aquest any la UESC té el 'handicap' de ser un equip molt jove, amb la majoria de jugadors amb poca o nul·la experiència a la categoria. En aquest sentit, l'entrenador, David Lizano, dóna les claus pel primer partit oficial.

David Lizano

Els jugadors han de controlar els nervis i demostrar el seu joc, però és una incògnita el nivell amb el qual són capaços de començar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip de la UESC ve de jugar el Torneig Copa Catalunya a Alella el passat 13-14 de setembre. Tot i perdre el primer partit contra el Ramon Llull, la victòria contra l'Alella els ha donat confiança de cara a l'inici de lliga. Els santcugatencs havien perdut els quatre partits anteriors de pretemporada i, com afirma l'entrenador, "guanyar un partit sempre va molt bé per ajudar a agafar confiança".