Comencen l'any amb una derrota

Bàsquet

Publicat el 11/gen/09 per Marta Tutusaus

La UESC perd davant el Santa Coloma per 64 a 74 amb un tercer quart que els condemna a una nova desfeta. Els vermell-i-negres estrenen l'any amb una nova derrota i segueixen en la mateixa línia de la primera volta, cuers a la classificació de la Copa Catalunya.

Una bona primera part de la UESC ha estat insuficient per emportar-se la segona victòria de la temporada. El primer i el segon quart han estat dominats pel bon joc de l'equip local. Els de David Lizano han sortit a l'atac en tot moment i s'han anat distanciant al marcador arribant al descans amb un 38 a 30 esperançador.

A la represa, el rival ha sortit amb força i energia per retallar distàncies i així s'ha demostrat. Quan faltava poc més d'un minut per acabar el tercer quart, els de Santa Coloma s'han posat per davant al marcador i han dominat la resta del matx.

Escoltem l'entrendador santcugatenc, David Lizano.

David Lizano

El rival ha sortit amb una mentalitat espectacular i ens ha pres el partit

L'esforç dels santcugatencs no ha estat suficient per superar el rival i guanyar el matx, que ha acabat amb el 64 a 74 final.

La setmana vinent la UESC tindrà una nova oportunitat per trencar amb aquesta dinàmica negativa a la pista del Malgrat, un equip de la zona baixa de la taula.