Pensant en la segona plaça

La UESC parteix com a favorita davant el Llèfia

Bàsquet

Publicat el 2/abr/09 per Mercè Montcusí

Les noies de la UESC busquen recuperar la segona posició a la Segona Catalana. Les de Pablo Moreno ho haurien de tenir fàcil aquesta jornada davant el Llefia, penúltim classificat.

Casualitat o no, les santcugatenques tenen dificultats per vèncer els equips de la part baixa sempre que juguen en partit de diumenge. Aquesta jornada, s'enfronten a l'UB Llefia A que compta amb vint derrotes entre els seus resultats. Com afirma l'entrenador, Pablo Moreno, serà qüestió de ritme i de mentalització.

Pablo Moreno

Si sortim confiades i no conseguim el ritme adequat, l'altre equip es creix. Partint com a favorites, hem perdut algun partit així.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Les santcugatenques són cinquenes, però amb dos partits menys. Si es miren els enfrontament perduts, estan empatades amb cinc derrotes amb el Lluïsos i el Sarrià, però el bàsquetaverage els és favorable i això les col·loca terceres virtuals. L'objectiu d'aconseguir la segona plaça i l'ascens directe, doncs, està a tocar.

La UESC té pendent l'enfrontament contra el líder, el Joventut BBC, que es va suspendre per problemes de goteres al PAV-1. Si la Federació Catalana dóna el vistiplau, el partit es podria disputar el 23 d'abril. De moment, però, UB Llefia - UESC, diumenge, a dos quarts de vuit de la tarda.